TF Pajuh - шаблон joomla Оригами
U bevindt zich hier: Home / Nieuws

22 februari 2016

L.s.

U heeft waarschijnlijk al gehoord van de Bodyfit Challenge Cup. Het is een wedstrijd voor de beginnende en gevorderde atleten in de bodyfitness, bodybuilding en poledance fitness.

Dit jaar willen wij weer, na het grote succes van 2014, voor en door de atleten in Tiel organiseren.

Wij krijgen daarbij de steun van de NBBF/IFBB, de Nederlands Bodybuilding Federatie, die de bodyfitness wedstrijd onder toezicht zal nemen en de poledance fitness onder de poledance professionals.

Doel van het evenement is een podium te bieden voor de beginnende en gevorderde atleten en daarbij zoveel mogelijk sportende en niet sportende te bereiken waarom trainen met gewichten en gezond eten zo belangrijk zijn voor ons gezondheid. De wedstrijd heeft ook als doel de mensen te entertainen.

Waar is het? In het gerenoveerde stadsschouwburg de Agnietenhof, Agnietenstraat 2 in Tiel.

Zoals u zult begrijpen kost de organisatie van elk evenement de nodige menskracht, materiaal en geld. Voor dit wedstrijd is dat niet anders en daarom benaderen we u. Om dit wederom te laten slagen, zijn wij op zoek naar sponsors! Het zou mooi zijn als wij de kosten laag kunnen houden.

Wat zou u kunnen doen?
• geld doneren ter dekking van de overige onkosten.
• sponsoring in drink-bidons, kleding, tassen of voedingssuplementen
• Standplaats huren
• Advertentie ruimte kopen

Als u besluit ons te steunen, dan zal de naam van uw bedrijf vanzelfsprekend vermeld worden tijdens en na de wedstrijd. Communicatie middelen als de plaatselijke en regionale publiciteit, de krachtige social media tools zoals de Facebook, twitter en instagram worden ingezet.

Voor gedetailleerde sponsormogelijkheden kunt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opvragen.

Met vriendelijke groet,

Ina Lopulissa Wereld Kampioen Bodybuilding en
Natasja Jansen Wereld Kampioen Poledance

Bodyfit Challenge Cup

Who's Online

We hebben 3 gasten en geen leden online

Lokatie en tijden

Zaterdag 10 juni 2017 Bodyfit Challenge Cup
Voorverkoop € 25,-

Body Challenge Cup
Deur open: 11.00 uur
Aanvang: 12.00 uur

Contact

  • Sint Agnietenstraat 2, Tiel.
  • 0317 615125
  • 06 51343248